Åh!

Hittade precis en jättebra sida, ja, enligt mig är den det i alla fall. Det finns videos på olika styrkeövningar och det finns olika fakta och råd om hur man tränar rätt. Skrev ju tidigare att det kanske inte är så bra att träna hela kroppen på ett och samma pass men såg nu att det är perfekt för mig.
 
Tränar man allround mer än en gång i veckan med lite varierande pass när det gäller hela kroppen så är det träning för att må bra, öka förbränningen och viktnedgång. Hur bra låter inte det för mig då? Fick en kick som efter jag har tränat nu och känner mig jättetaggad, fast ärligt talat så har jag gjort tre hemmaövningar för ungefär två timmar sen kanske. Gjorde 3x10 squats med utsträckta armar samtidigt som jag höll i tre kilos hantlar, 3x10 enarmsrodd på stol istället för bänk och så 3x10 fake situps, brukar sitta nästan längst ut på soffkanten och därefter luta mig bakåt för att sen böja mig framåt samtidigt som jag spänner magen. Kanske inte ger så mycket som vanliga situps men de känns bra, speciellt efter gårdagens pass på Iksu.
 
Ja, ska kanske skriva vad sidan heter? Förutom ett stort antal olika övningar i videoformat och färdiga pass så kan man göra sina egna pass om man blir medlem vilket är gratis. Man kan även ladda ner en app till mobilen om man inte vill skriva ut vilka pass man vill göra.
 
http://www.styrkeprogrammet.se/
 
Helt klart värd att gå in på i alla fall, själv blev jag som sagt jättetaggad. Lägger även till kategorin träning nu, får se hur ofta jag kommer ihåg att uppdatera den men kan ju vara kul att följa träningen både för mig och andra så ska försöka sköta det och skriva in när och hur jag tränat. Försöker även klura ut vad mina olika övningar heter, övningen som jag förklarade lite komplicerat för ryggen heter något så lätt som ryggresning, finns olika varianter av den dock men det är grundnamnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0